!We krijgen best veel telefoon, over de openingstijden ivm corona, zouden svp op de hoofdpagina willen vermelden, dat we gewoon open zijn, met de nodige maatregelen, afstand etc, en dat we op zijn van 8 tot 17.00 uur en vrijdag tot half vijf, weekend gesloten.

Telescoopsysteem glasbewassing

Bij telescoop glasbewassing (ook wel het Tuckerpole systeem genoemd) maken we gebruik van de eigenschap van puur water, dit is water zonder mineralen (demiwater). Het voordeel van het werken met een telescoop is dat er geen ladder en hoogwerker benodigd zijn. Het is hiermee mogelijk om op moeilijke plekken, waar geen ladder of hoogwerker bij kan, de ramen te wassen.

Een snel en streeploos resultaat met gedemineraliseerd water

Wanneer we puur water over een oppervlak laten vloeien, lossen vervuilingen op en droogt het betreffende oppervlak streep- en vlekkeloos op. Het demineraliseren en filteren van het water hebben wij in eigen beheer, waardoor we volledige continuïteit en kwaliteit kunnen bieden.

Het reinigen van glas met het Tuckerpole systeem werkt sneller, effectiever en belast een gevel minder dan gewone glasbewassing met ladders. Het Tuckerpole systeem levert dezelfde, zo niet betere kwaliteit. Met het Tuckerpole systeem kunnen wij zonder hoogwerker of ladder tot maar liefst 15 meter hoogte een perfect resultaat leveren.